top of page

Söker du underhållsfria fönster till ditt hus ?

A - klassificerade fönster !
Bland de många tillverkarna är det endast VEKA som i sitt utbud bara har profiler klassificerade enligt DIN EN 12608 för klass ”A *”. De yttre väggarna av dessa profiler är 3 mm tjocka och bredden av den inre kammaren är minst 5 mm. Dessa är de viktigaste parametrarna för optimalt skydd mot kyla och buller samtidigt som det ger ökad stabilitet och hållbarhet av fönstren. Profiler med tunnare väggar tillhör de lägre klasserna ”B” och ”C” som inte har en så pass hög motståndskraft mot skador och är många gånger mer mottagliga för brytande hörn
 

  • Hög stabilitet. VEKA profil klass A * bidrar till ökad stabilitet av ramarna vilket förhindrar böjning och vridning, särskilt på de med stora dimensioner. De har 20% högre stabilitet i förhållande till klass B.
     

  • Utmärkt motstånd mot temperaturförändringar. Detta är viktigt i vårt klimat där dagliga förändringar i temperaturen kan vara mycket hög. Låt oss analysera den tidiga våren. Temperaturerna på natten är negativa (-2°C) och på en solig dag kan den nå upp till 16°C. Under de få timmar mellan morgon och middag har fönsterprofilen gjort ett enormt arbete på kort tid. Tjocka väggar i alla VEKA profiler ger utmärkt starka fönsteranslutningar utan risk att brista.
     

  • Utmärkt ljudisolering. VEKA profil Klass A * ger också betydligt högre akustisk komfort tack vare sitt effektiva undertryckande av yttre buller.

Nya fönster ökar du värdet på ditt hus samt behåller värmen, investering för framtiden!

Fönster visas i vårt showroom

Våra spröjs monteras mellan glasen, enkelt putsa ut/insida samt underhållsfritt.

Våra fönster av PVC , helt underhållsfria

Kampanj Erbjudande, 10 x 12 vita  Pris 2 995 kr

Byt persienner mot jalusier, inbrotts säkert om natten 

bottom of page